Fördelar med eget hemmaspa

Har du länge funderat på ett eget hemmaspa? Att gå till salong och spa kan kosta en hel del, men om du investerar i ett eget kan både välbefinnandet och kostnaderna gynnas. Skönhet och selfcare ska inte sättas åt sidan så unna dig själv det bästa.

Ett hemmaspa är inte svårt att fixa. Hos Badspecialisten kan du hitta riktigt exklusiva hemmaspan till rimliga priser, span som gjorda för just dina behov och antalet personer som ska få plats däri.

 

Skönhet inifrån och utifrån till mindre kostnader

Det är viktigt att koppla av ibland. Vardagens stress kan tära på både din själ och din yttre skönhet. Ett varmt spa mjukar upp huden, behandlar fötterna och huden på djupet och får dig att glänsa. Om du har det hemma blir dessutom kostnaderna mindre än på en salong. Men speciellt får den dig att koppla av vilket också syns utanpå. Du vet väl att stress syns fort och gör dig glåmig och ibland lite intetsägande. Enligt en artikel i Aftonbladet syns stress snabbt i ansiktet.

 

”Stress gör det svårt för huden att skydda sig själv… det hälsosamma kollagenet i huden försvinner och kvar blir påsar och mörk hud, i synnerhet under ögonen”.

 

Att använda vid det egna spabesöket

Ljusa upp tillvaron ännu mer när du badar i spat genom att tända ljus, ha i eteriska oljor och lyssna på din favoritmusik. Kanske kan du till och med boka en behandlare som kommer hem till dig och knådar och masserar. Skrubba dig med en tvättvante och smörj in dig med fantastiska krämer efteråt, anpassade efter din hy.