Lider du av en dold sjukdom?

Du är inte ensam. Idag så finns det tusentals personer som lider av dolda sjukdomar som gör att dessa behöver anpassa sin vardag efter sin sjukdom. Du kanske lider av värk i leder, huvudvärk, svettningar, kroppsutslag eller något annat som gör att du inte kan leva ett normalt liv.

Det går att söka hjälp för många dolda sjukdomar men det finns sjukdomar som kan vara svårare att bota, som exempelvis en svettsjukdom och då kan du istället använda dig av olika hjälpmedel för att lindra de symptom som uppstår så att du får en drägligare vardag. För flera dolda sjukdomar så får du vara lite påhittig och använda dig av olika metoder och behandlingar som gör att du lättare kan vistas ute bland folk utan att behöva lida av din dolda sjukdom.

”Har du stora problem med din sjukdom så bör du uppsöka en läkare som kan göra utredningar som ger dig mer information om hur du kan hantera den på bästa vis.”

Hitta mer information på nätet

Det finns massor av personer som likt dig lider av dolda sjukdomar och som delar med sig av sina erfarenheter på nätet. Om du söker på din sjukdom så kommer du att kunna hitta massor av tips och råd från personer som har lyckats lindra sin dolda sjukdom så att den inte påverkar deras vardag så mycket. Har du stora problem med din sjukdom så bör du uppsöka en läkare som kan göra utredningar som ger dig mer information om hur du kan hantera den på bästa vis. Det kanske handlar om att du behöver besöka en sjukgymnasist, en tandläkare eller en hudläkare som kan bidra med behandlingar och ytterligare information som hjälper dig att lindra dina sjukdomsbesvär.